NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    



donderdag 11 juni 2015

Er is een tijd van komen.....
....en er is een tijd van gaan. Op 11 juli 2003 begonnen we met wat even later Kladblog.com werd en precies TWAALF jaar later, op zaterdag 11 juli 2015 gaan we stoppen! Het hoe en waarom gaan we ook niet uitleggen, hou het er maar op dat na 12 jaar de doelen die we hebben nagestreefd gehaald zijn!


We kijken terug op 12 fantastische jaren waarin we vele hoogtepunten beleefd hebben. We hebben nog een maand te gaan en daarna is het over en sluiten. Vanaf dag 1 hebben we dagelijks ons best gedaan maar we merken dat het de laatste tijd steeds moeilijker wordt om de 'swung' erin te houden. Natuurlijk zijn we niet uniek, en natuurlijk zijn de dingen die we laten zien al overal elders te zien, maar toch hebben we tot de dag van vandaag nog steeds plezier.


De dagelijkse Snoblog™ postings was een schot in de roos, daardoor gingen we internationaal en stegen we qua bezoekersaantallen naar grote hoogte. Maar aan alles komt een einde, en dus ook aan Kladblog.com ! Na ons 5 jaar en 10 jarig bestaan komt er dus geen 12 1/2 jarig jubileum. Namens Morpheus, Hades en Captiosus danken we jullie voor de vele bezoeken, iedere dag weer.

De komende maand gebruiken we om af te ronden en blikken we zo nu en dan terug op sommige mooie of leuke Kladblog memories.

Geplaatst door Redactie om 10:00 Reageer (141) #